Huur de mooiste chalets
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

De mooiste 5 dorpen van de Provence

De Provence, gelegen in het zuiden van Frankrijk, herbergt één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Wij geven een overzicht van de 5 mooiste dorpen in de Provence dewelke je zeker moet gezien hebben tijdens je vakantie.

Lees meer

Chalets te huur

Je hoeft heus niet naar de andere kant van de wereld om een instant vakantiegevoel te krijgen. Frankrijk is daar het levende bewijs van. Historische steden, pittoreske dorpjes, witte zandstranden, ongerepte natuur, uitgestrekte wijngaarden, ruwe bergen, een mediterraan klimaat en een heerlijke keuken. Weinig landen die zoveel te bieden hebben als Frankrijk.

Ook zin in een vakantie in la douce France? Boek dan snel een chalet in Frankrijk. Ontdek onze ruime waaier aan Chalets Frankrijk: romantische chalets rural, authentieke Chalets, een Chalet met zwembad...

In elke streek of regio wat wils

Onze adverteerders bieden tal van Chalets Frankrijk te huur aan in de verschillende regio's van Frankrijk. Populiare verblijven in populiare streken zijn: Chalets Aquitaine, Auvergne, Chalets Bretagne, Chalets Dordogne, Normandië, Chalets Provence, Alpen, Chalets Ardèche, Bourgondië, Chalets Champagnestreek, Côte d'Azur, Elzas, Landes, Loire, Pyreneeën en Chalets Vogezen. Wacht dus niet langer. Boek als de bliksem je ideale Chalet of accommodatie in Frankrijk!

Websites uit ons netwerk

Chalet Chamonix

Chalet Courchevel

Chalet Val Thorens