Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken Vergroot kaart

Hou je van de golf? De golfsport beoefenen op vakantie? Vind chalets Frankrijk aan een golfterrein te huur gelegen dichtbij een golfbaan of golfclub. Huur je chalet aan een golfterrein.

golf

Verblijven dichtbij een golfbaan

Hou je van golf? Dan is golfen op vakantie de ideale ontspanning voor jou. Een Frankrijk golfvakantie kan je het best beleven door te verblijven in één van de chalets dichtbij een golfbaan. Tal van verblijven staan te huur en zijn dichtbij een golfbaan gelegen of ze liggen aan de rand van een golfterrein.

Golfvakantie Frankrijk

Vind chalets Frankrijk te huur aan een golfbaan en beleef de ideale golfvakantie voor u en uw gezin. Ontspan je tijdens het golfspel op de fairway en geniet van een prachtige green. Als golftoerist of golfliefhebber zijn er tal van landen met prachtige golfbanen, gelegen aan zee of in het binnenland.

Type verblijven Frankrijk

Verblijf in een golfhotel, golfappartement of een chalet aan een golfterrein met uitzicht op een 24-holes golfclub. Maak de golfreis van je dromen en boek nu een verblijf.

Chalets Frankrijk

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Frankrijk te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletsFrankrijk.be alle chalets Frankrijk te huur.